Vad står vi för?

HALLMEK I LYSEKIL AB grundades 1987 i Brastad.
Vårt mål är att göra kvalitetsprodukter enligt Europeisk standard. Vi är uppskattade eftersom vi på ett professionellt sätt tillgodoser våra kunders behov. Konkurrensen i vår bransch är hård så vi är i en kontinuerlig förbättringsprocess och arbetar med specialister både inom landet och utanför.
Vi väljer noggrant ut vår personal och den höga standarden på vårt arbete visar att HALLMEK I LYSEKIL AB är den bästa affärspartnern.

Vad gör vi?

Vårt team består av högt kvalificerade personer med lång erfarenhet av konstruktionsstål och varvsindustri. Vi ser till att personalen är mycket väl motiverade och har en hög grad av yrkesetik och social kompetens.
Vi är specialiserade på metall av alla slag, särskilt i tunga profiler, tillverkat med följande tekniker: skärning, bockning, valsning, borrning, svetsning och slipning.

Vårt team inkluderar:
- Projektledare
- Välutbildade förmän
- Kvalificerade svetsare med full certifiering
- Rörarbetare och ytbehandlare

Produktionen övervakas noga av ett tekniskt team.

Vilka mål har vi?

Sedan starten var och förblir vårt huvudmål att uppnå en hög kvalitet i enlighet med kontraktsvillkor, lagkrav och föreskrifter. Vi är övertygade om att vi kan blomstra och växa endast genom belåtna kunder. Det är därför vi använder alla tillgängliga resurser för att slutligen lägga fram en produkt som passar perfekt i de standarder som krävs.

Rekommendationer
är nyckeln till framgång!

En nöjd kund är en mycket bra form av marknadsföring. Detta är förmodligen förklaringen till att de flesta kunderna kontaktar oss eftersom gamla kunder fast rekommendation. Det är en sak vi är stolta, men samtidigt gör oss vaksamma. Vi uppmärksammar varje element, och vi har inte råd att ta lätt den åtminstone en del av ett projekt.

Vilka är våra värderingar?

Professionalism: vi förlitar oss på lagarbete och individuell integritet. Vi uppmärksammar varje detalj och förfaranden för varje projekts genomförande.

Kvalitet: är värdet av vårt företag. Utan det blir det varken framsteg eller resultat i affärsverksamhet.

Initiativ: varje kund är unik, hitta alltid en bra lösning för samarbete och slutmål - ett kvalitativt projekt som går i hamn.

Vad är vi stolta över?

HALLMEK I LYSEKIL AB har under många år specialiserat sig på tillverkning av stålramar för varuskydds-hallar och är leverantör till ett antal företag. Därmed finns i företaget en hög kompetens och erfarenhet när det gäller produktion av stålstommar, vilket ger en kostnadseffektivitet som gynnar slutkunden.
Den långvariga specialisering innebär att HALLMEK gladeligen åtar sig serieproduktion av bas-elementet som är anslutna till hela sal-ramen. Vi har en omfattande erfarenhet av tillverkning av fackverk tillverkade av stålprofiler och U-profiler.

Vi tillverkar sedan några år även förtöjningsbommar, flytande båthus, delar för marinindustrin och byggsmide.

Från 2012 har HALLMEK I LYSEKIL AB tagit över hela CF Marine Services LLP:s specialiserade arbets-team, (mer än 200 anställda), som har en lång erfarenhet av skeppsbygge och reparationer.

 

 

 

 

 

 

 

   
             
             
Hallmek i Lysekil AB
Torpgatan 1
453 40 Lysekil

VD: Olof Jonsson
Mobil: 070-927 90 77
Mail: olof@hallmek.se